Zuidland neemt de punten mee naar huis bij Piershil

Sport 454 keer gelezen

Piershil – Zuidland heeft zaterdag goede zaken gedaan in het duel bij Piershil. De ploeg van Aad Andriessen kon na negentig minuten als overwinnaar van het veld stappen met 1-2 (0-1).

Voor rust was het Leon van der Steen die de tweedeklasser uit Zuidland op voorsprong zette. Na de thee wist men de score te verdubbelen, dankzij een treffer van Kai de Hoog. Een kwartier voor het einde deed Jan Jaspers iets terug namens de thuisploeg, maar de overwinning ging alsnog naar Zuidland. dat nu vierde staat in de tweede klasse.

Niet ons beste duel
'Voor rust was het nou niet bepaald onze beste wedstrijd', begon Aad Andriessen zijn commentaar. 'Zij waren veel agressiever. Ik heb daar in de rust ook wel even iets van gezegd. Na de tweede treffer hebben we dat eigenlijk prima verdedigd. We kregen nog kansen en zij maken dan nog de 1-2. Echter de kansen daarna moesten we nog wel maken. Er is ook nog twee keer een goal afgekeurd, dus winnen we terecht denk ik', zei Andriessen tot besluit.

Komende zaterdag staat het treffen met Sparta op het programma.