De handballers van HVOS wisten zondag SOS Kwieksport de punten afhandig te maken. Fotografie: Peter de Jong
De handballers van HVOS wisten zondag SOS Kwieksport de punten afhandig te maken. Fotografie: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

Handballers HVOS pakken de winst tegen SOS Kwieksport

Sport 436 keer gelezen

Spijkenisse – De heren van HVOS hebben zondagmiddag de winst in de Olympiahal kunnen houden. De ploeg van Misu Curescu won het duel met SOS Kwieksport met 28-24 (12-9).

'We hebben dit duel redelijk goed gespeeld. Ze stonden net boven ons op de ranglijst en door deze overwinning zijn we ze nu voorbij gegaan. De overwinning was terecht', was de eerste reactie van Misu Curescu.

Meer tegenstand
'Het was een hele sportieve wedstrijd van twee kanten en er waren slechts wat kleine irritaties. Na rust vond ik wel dat wij wat meer tegenstand kregen van SOS Kwieksport. Wij waren wat te gehaast. Aan de andere kant misten zij heel veel pingels', verklaarde Curescu die in Wessel Knol (8) en Erik Haak (7) zijn topscoorders had.

Handbalbond
Vorige week kreeg Curescu een blauwe kaart wat hem een schorsing zal opleveren, maar hij heeft zich deze week schriftelijk verweerd. 'De scheidsrechter heeft in zijn verslag gemeld dat ik hem naar de keel had gegrepen en dat is niet waar', besluit Curescu.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant