Zuidland behaalt de winst bij Neptunus Schiebroek

Sport 235 keer gelezen

Rotterdam – Zuidland heeft zaterdag bij de hervatting van de competitie, na twee vrije speelweken, de volle winst mee kunnen nemen naar Nissewaard. De ploeg van Aad Andriessen won bij Neptunus Schiebroek met 2-3 (1-1).

Nadat de formatie uit Zuidland op achterstand kwam, was het in de slotminuut voor de rust een kopbal van Kai de Hoog die voor de ruststand wist te zorgen.

Lastig duel
Na rust was het Ricardo Rapmund die voor de voorsprong kon zorgen, vanaf de strafschopstip. Dat was ook het moment dat de doelman van de Rotterdammers zijn tweede gele kaart ontving. Het was vervolgens Leon van der Steen die de 1-3 maakte en kort voor tijd ging de bal aan de andere kant op de stip, waardoor het 2-3 werd. 'Het was best een lastig duel voor ons. Na het eerste kwartier gingen zij beter spelen. Later ging het wat beter en zijn we blij met de punten, in het thuis duel hadden we niet kunnen winnen', zei Aad Andriessen na de zege. Zaterdag staat voor de ploeg van Aad Andriessen het duel met Alexandria '66 op het programma.