Afbeelding
Archieffoto: Peter de Jong

De Kempvis duwt opponent Wave naar lager water

Sport 630 keer gelezen

Delft- De waterpoloërs van De Kempvis hebben de klip Wave in Delft met een 6-17 (2-2, 0-4, 2-5, 2-6) overwinning genomen en blijven daarmee met een achterstand van één punt achter het eveneens zegevierende NieMo/Van Vliet aanhollen.

'We waren vooraf heel ontspannen en zijn zo ook de wedstrijd in gegaan', gaf coach Richard Oosthoek aan met het uitsyndroom te hebben afgerekend. 'We hebben het gretige studententeam met volwassen waterpolo aangepakt. Het team heeft veel inzet getoond en zich geprofileerd als een heuse titelkandidaat. Het mooie is ook dat iedereen heeft gescoord.' De Kempvis speelt zaterdagavond om 19.30 uur in het eigen Rivièrabad tegen hekkensluiter Westland.

De Kempvis: Leon-Paul Quartel; Djurre Haitsma (2 keer), Peter Verschoor (2 keer), Remco van der Werf (1 keer), Bas Havelaar, Onno Kuller (2 keer), Sidney Davids (2 keer), Joost van Nieuwamerongen (1 keer), Max van Drongelen (3 keer), Chris de Haan (1 keer), Kerem Tunca, Joost Dusseljee (3 keer), Tom van Nieuwamerongen.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant