Spijkenisse pakt knap een punt in duel bij DOVO

Sport 338 keer gelezen

Veenendaal – Spijkenisse heeft weinig aan een punt, maar toch is het knap dat de mannen van Peter Wubben een puntje weghaalde bij DOVO, dat op de zesde plaats stond. Het werd net als eerder dit seizoen op Jaap Riedijk 2-2 (1-1).

Al na elf minuten wist de formatie uit Veenendaal op 1-0 te komen via Bakkenes. De vreugde van de ploeg uit Utrecht duurde niet lang op sportpark Panhuis door de gelijkmaker van Eric Polet. Na de thee was het een eigen treffer van de ploeg van Gert Kruijs, dat voor de voorsprong van 1-2 zorgde voor Spijkenisse. Spijkenisse hoopte de voorsprong te kunnen vasthouden, maar in de extra tijd werd toch de gelijkmaker achter doelman Dyron Bijl geschoten.

Verhaal seizoen
'Het begin was voor DOVO, maar we deden het beter na omzettingen. Na rust hadden we na de 1-2 grote kansen op meer. Die scoren we niet en dan is het heel zuur dat zo laat nog de gelijkmaker valt. Een beetje het verhaal van dit seizoen', aldus Wubben.