Makkelijke middag voor SC Botlek bij VV Pernis

Sport 544 keer gelezen

Pernis – SC Botlek, dat afgelopen week het contract met trainer Arjan Vuik verlengde, had zaterdag bij de hervatting van de competitie een makkelijke middag bij een ploeg waar het normaal gesproken de grootste moeite heeft, VV Pernis. Het werd 0-5 (0-2) voor de Spijkenisser derdeklasser.

Al na een minuut wist Mike Kortsmit het doel te vinden. Binnen twintig minuten was het John Ackon met de 0-2. Na de thee had men tien minuten nodig om halverwege de tweede helft de winst veilig te stellen. Eerst was het Jorn Berkelaar met de 0-3, waarna Jordy Wemelsfelder tegen zijn oude club de 0-4 aantekende. De eindstand werd bepaald door de tweede treffer van John Ackon.

Snel gespeeld
'Het ging erg snel. Binnen één minuut lag de bal in de touwen. Bij de tweede is het gespeeld, maar na rust ging het helemaal gemakkelijk. We waren compleet en fit naar Pernis afgereisd en het ging veel gemakkelijker dan dat je vooraf denkt', verklaarde Arjan Vuik na afloop. Zaterdag is Binnenmaas de tegenstander op sportpark De Brug.