Bernisser coach Edwin Ooms praat zijn speelsters moed in om het tij in het belangrijke treffen tegen Volley Voorne te keren.
Bernisser coach Edwin Ooms praat zijn speelsters moed in om het tij in het belangrijke treffen tegen Volley Voorne te keren. Foto: Peter de Jong

Volleybalsters Bernisse drijven spanning op

Sport 646 keer gelezen

Zuidland- De volleybalsters van Bernisse hebben zichzelf een slechte dienst bewezen door de derby tegen Volley Voorne in de Drenkwaard in Zuidland met 1-3 (20-25, 22-25, 25-15, 15-25) te verliezen. De equipe van Edwin Ooms bezet de negende plaats in de brede middenmoot van de eerste klasse A, maar heeft slechts een marge van vijf punten op hekkensluiter RVC/Libanon '50 3.

'We zijn de eerste twee sets goed begonnen, stonden tot respectievelijk 19 en 20 punten ook voor, maar in de finale van de sets viel het balletje door eigen foutjes de verkeerde kant op en dat terwijl het ook onze kant kon opvallen', verklaarde de coach van Bernisse de 0-2 achterstand. 'We pakten het in de derde set weer goed op, kwamen voor met 6-0 en 13-3. Alles verliep met onder meer een goede service gesmeerd en haalden het met 25-15. We gingen met een goed gevoel de vierde set in, maar bij 1-7 werd het trikkie. We bleken toch niet goed genoeg om door te pakken. Verliezen van een rechtstreekse concurrent is niet goed', aldus Edwin Ooms, die het tegen de club uit Rotterdam moest stellen zonder Eugenie Ooms en Marjolein van Bochove. Bernisse speelt aanstaande vrijdagavond om 21.15 uur in de Holyhal in Vlaardingen de belangrijke degradatiewedstrijd tegen Move4U 2.

Bernisse (vr.): Jolanda Pols, Seline van der Stel, Jantina Vaandrager, Simone Westdijk, Karin Bon, Esther Brouwer, Martine Albert.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant