Bernisse grijpt overlevingspuntje tegen OKK '70

Sport 214 keer gelezen

Hardinxveld-Giessendam- De volleyballers van Bernisse hebben in de Wielewaal in Hardinxveld-Giessendam met 3-1 (25-16, 25-12, 26-28, 25-22) het onderspit moeten delven tegen subtopper OKK '70 2.

'We hadden misschien nog wel een puntje meer kunnen hebben, maar de overwinning was uiteindelijk dik verdiend voor OKK', bekende playing/coach Edwin Ooms. 'We speelden in de eerste twee sets niet best. We scoorden in de eerste set tot 9-9 nog wel mee, maar daarna werden we evenals in de tweede set weg geserveerd. OKK had een goed blok waar we nauwelijks doorheen kwamen. We hadden de pass in de derde set van hen beter onder controle. Freddy Koetse stond bovendien goed te serveren. De twee puntjes voorsprong hebben we uiteindelijk met hand en tand kunnen verdedigen. We kwamen in de vierde set met 2-9 en 3-12 voor, maar daarna kwamen zij terug tot 14-14 en brak het verzet na 21-21', analyseerde Ooms de wedstrijd.

Bernisse: Van der Knaap, Van Linschoten, Koetse, Ooms, Zaal, Vis, Vermeul, De Wilde.