Afbeelding
Foto: stockfoto

Opnieuw belangrijke punten voor SC Olympia bij Hebbes

Sport 424 keer gelezen

Utrecht – SC Olympia heeft nog altijd goede vooruitzichten aan de top van de korfbalcompetitie. De ploeg van Peter Buitendijk won zaterdag als nummer twee van Hebbes met 13-16 (8-9).

'Het was voor rust een prima potje in de eerste minuten. Echter daarna lieten we het verdedigend even lopen. Toen konden ze alsnog tot één punt uitlopen', is de verklaring van Peter Buitendijk achteraf.

Snelle voorsprong
Na rust kwam de formatie uit Spijkenisse snel op voorsprong. 'Binnen tien minuten stonden we drie punten voor en dat verschil hebben we eigenlijk heel het duel niet meer weg gegeven. Het stond gelijk goed na rust en we hebben allemaal wel kunnen scoren. Ik ben zeker niet ontevreden', meent de oefenmeester van de ploeg uit Spijkenisse. Door de zege blijft de ploeg op de tweede plaats staan, daar koploper Esdo wist ook te winnen. Over twee weken is de topper met nummer drie SKV. De punten kwamen van Mitchell Bodde (4), Shane van Bree (3), Tanya van Buren (2), Nadine van der Steen (2), Jan Voogt (Lennert Ortgies) (2), Eline van der Wagt (1), André van der Wagt (1) en Nienke Kros (1) (Sara Oranje).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant