Spijkenisse sluit het jaar af met nederlaag bij Quick Boys

Sport 260 keer gelezen

Katwijk – Spijkenisse heeft 2017 afgesloten met een nederlaag bij Quick Boys.

De ploeg van Peter Wubben ging met 3-1 (0-1) onderuit bij de nummer vier van de competitie.

Spijkenisse kwam nog wel op voorsprong in Katwijk na een half uur spelen. Het was Marvin van der Pluijm die voor de openingstreffer zorgde op sportpark Nieuw Zuid. In tien minuten tijd wist Quick Boys na rust drie keer het net te vinden bij Dyron Bijl.

'Voor rust was het echt voor ons. Dat gebeurde ook in de tweede helft. Toen viel na tien minuten de gelijkmaker en toen hadden wij een kort moment dat we niet bij de les waren. Daarin lopen zij uit naar 3-1. Dat is zonde', gaf trainer van het jaar, Peter Wubben, na afloop aan. 'In de eerste helft van de competitie hadden we aardig spel en waren we vaak de betere ploeg, maar scoorden we niet en de tegenpartij wel. Dat is zonde, maar met een zeventiende plaats kun je niet tevreden zijn', besloot Wubben. In de winterstop gaat Spijkenisse naar Portugal.