Afbeelding
Foto: ONS

Jubileum ONS Nissewaard zaalvoetbaltoernooi

Sport 780 keer gelezen

Spijkenisse - Het traditionele ONS zaalvoetbaltoernooi komt er weer aan. En niet zomaar een editie, het is het 25e toernooi dat door de lokale politieke partij wordt georganiseerd.

Het sportfeest is dit jaar op vrijdag 29 december in Sporthal Olympia aan het Atletiekpad 5 in Spijkensse. Een jubileum dat ONS niet zomaar voorbij wil laten gaan.

Op vrijdag 29 december strijden zes teams van voetbalverenigingen uit Nissewaard en een team van ONS om de ONS Nissewaard wisselbokaal. Een speciaal team van ONS neemt het op tegen selectiespelers van de Nissewaardse verenigingen; vv Spijkenisse SCO'63, SC Botlek, GHVV'13, vv Hekelingen en de zaalvoetballers van OACN. Halverwege het toernooi is er een aparte wedstrijd om stil te staan bij de jubileumeditie. Daarin spelen oud-ONS-ers, die in de eerste jaren vaker de kleuren van de partij op allerlei vlakken hebben verdedigd, tegen een team oud-spelers uit de regio.Kom langs voor de gezelligheid, de sportiviteit, de oliebollen, de drankjes en de muziek. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Het toernooi begint om 18.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant