Afbeelding
Foto: Peter de Jong

Volleybalsters Spivo laten overwinning uit handen glippen

Sport 499 keer gelezen

Spijkenisse- De volleybalsters van Spivo hebben in de wederom sfeervolle Den Oert de belangrijke wedstrijd tegen VC Velden 2 met 2-3 (19-25, 25-22, 17-25, 25-16, 11-15) verloren. De volleybalformatie uit Spijkenisse bezet de gevaarlijke tiende plaats in de tweede divisie D.

'Het team heeft zichzelf met de geboden strijdlust niet beloond met een overwinning', wees Lennart Mijnans op de onnodige persoonlijke fouten waarmee de tegenstander in het zadel werd geholpen. 'We gaven in de laatste set zelfs een 6-2 voorsprong weg, mede omdat wij zelf de punten voor Velden maakten. Natuurlijk speelde het team met een goede middenaanval bij vlagen ook heel goed, maar we zijn niet constant genoeg. We zijn echt niet minder dan de meeste tegenstanders in deze poule, maar terwijl andere teams de punten verzamelen, daar schommelen wij tussen een 3 en een 9. Het loopt als een trein, of we zakken door eigen fouten diep weg. Daar baal ik nog het meest van.' De coach van Spivo ziet de toekomst zeker niet somber in. 'De ploeg is strijdbaar. We liggen met 21 punten één puntje achter op het gemiddelde, maar als we in de tweede competitiehelft gemiddeld twee sets per wedstrijd pakken, dan gaan we het redden. Vindarine Leito bleef in haar laatste wedstrijd op de bank. Ik hoop het verlies van Vindarine met de weer van haar blessure herstellende Rachelle de Vos, medio januari/februari weer te kunnen opvangen.'

Spivo: Maaike Mars, Katja Milisav, Lyllou de Koning, Sabine van der Kuil (Daisy Stolk), Lisa Verbeek (Romilda Jellema), Carmel Damen (libero).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant