De waterpoloërs van De Kempvis bleken niet in staat om de winst in de topper tegen Van Vliet naar zich toe te trekken.
De waterpoloërs van De Kempvis bleken niet in staat om de winst in de topper tegen Van Vliet naar zich toe te trekken. Foto: Peter de Jong

De Kempvis niet langs NieMo/Van Vliet

Sport 649 keer gelezen

Spijkenisse- De waterpoloërs van De Kempvis zijn voor een vol huis in de topper tegen NieMo/Van Vliet niet verder gekomen dan een 9-9 (4-3, 2-1, 1-3, 2-2) gelijkspel. Daarmee blijven de Spijkenissers in de Bond derde klasse A steken op drie punten van de Westlandse koploper.

'We hebben heel de wedstrijd voor gestaan, heel teleurstellend', beschreef coach Richard Oosthoek het spektake in het Rvièrabad. 'We hebben de man-meer in de tweede periode niet uitgebuit. Het is jammer dat de Bond geen twee bondsscheidsrechters voor zo 'n topper hebben aangesteld. We hebben laten zien als volwassenen van ons af te kunnen bijten, alleen jammer van de tweede periode. Daar hebben we het laten liggen.' Onno Kuller, die oud-international Tom van Jaarsveld uit de wedstrijd speelde, was de grote man bij De Kempvis. 'De competitie is nog niet gelopen, maar we hadden gewoon moeten winnen.' De Kempvis speelt aanstaande zaterdag de moeilijke uitwedstrijd tegen d 'Elft.

De Kempvis: Leon-Paul Quartel; Djurre Haitsma, Joost Dusseljee, Peter Verschoor, Kerem Tunca (2 keer), Remco van der Werf (4 keer), Bas Havelaar, Onno Kuller (3 keer), Sidney Davids, Tom van Nieuwamerongen, Max van Drongelen, Joost van Nieuwamerongen, Chris de Haan.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant