Afbeelding
Foto: stockfoto

Olympia bombardeert zich na derde zege tot titelfavoriet

Sport 331 keer gelezen

Amsterdam- Olympia heeft na de ooverwinningen tegen Hebbes (17-14) en SKV (22-18) ook titelkandidaat Vlug & Vaardig/KCN met een 12-17 (5-8) overwinning aan de zegenkar gebonden. De korfbalformatie uit Spijkenisse is daarmee de ongeslagen koploper in de vierde klasse E.

'We hebben denk ik nu wel de drie sterkste ploegen gehad', loofde coach Peter Buitendijk het super begin van de competitie van zijn team. 'We mogen in elk geval in deze vorm geen steken laten vallen tegen de mindere goden. Dit was in elk geval genieten.' De Olympianen begonnen wat moeizaam, maar na een kwartier spelen liep de equipe van 3-6 uit naar een 5-8 ruststand. 'We kwamen meteen met een treffer naar 5-9 goed uit de kleedkamer. Toch lieten we V&V terugkomen tot 8-9, maar daarna pakten wij de draad weer op en was het bij 8-15 gespeeld.' Shane van Bree heeft de hele ploeg op sleeptouw genomen.'

Olympia: Shane van Bree (4 keer), Mitchel Bodde (2 keer), Nadine van der Steen (1 keer), Tanya van Buuren (2 keer); Eline van der Wacht, Nienke Kros (2 keer), André van der Wacht (4 keer), Jan Voogt (2 keer).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant