OHVV na korfbaluitslag beland in middenmoot

Sport 357 keer gelezen

Rotterdam- OHVV heeft na de overwinning tegen BZC/Zuiderpark opponent HWD met een 5-6 (2-3) overwinning aan de zegenkar gebonden. De Oudenhoornaars hebben zich daarmee opgewerkt naar de negende plaats in de brede middenmoot van de derde klasse D.

OHVV is met de tweede overwinning op rij tevens lijstaanvoerder in de strijd om de tweede periodetitel. 'Daar wil ik voorlopig niet naar kijken, want qua instelling vooraf aan de wedstrijd ging er teveel mis', wees trainer Rafael Andrade op het feit dat er liefst zes spelers te laat op de plaats van bestemming arriveerden. 'Aanvallend was het goed, maar speelden verdedigend voor Sinterklaas. We mochten tegen tien man (een HWD-er kreeg voor rust rood, DR) zelfs blij zijn dat we vijf minuten voor tijd een 5-4 achterstand op de valreep nog konden ombuigen in een 5-6 overwinning.' Thomas Biesheuvel (drie keer), Pablo Nunez, Jarno Huisman en matchwinnaar Dane Oost scoorden voor OHVV.