Afbeelding
Foto: Peter de Jong

Hekelingen maakt geen fout tegen TransvaliaZW

Sport 557 keer gelezen

Hekelingen- Hekelingen heeft de aansluiting met de subtop behouden door op het Sportpolderpark met 3-0 (1-0) te zegevieren over TransvaliaZW.

'Het was één van de slechtste wedstrijden die wij hebben gespeeld, dus kan ik alleen maar blij zijn met de punten', verklaarde trainer Ad Reijtenbagh de matige vertoning tegen de hekkensluiter in de vierde klasse G. 'We speelden in een te laag tempo, maakten verkeerde keuzes en speelden als ego's. Het is gewoon een feit dat we moeite hebben met dit soort tegenstanders. In de tweede helft werd er wel meer gecombineerd en dan zie je als de mannen elkaar de bal gunnen dat er wel wordt gescoord. De spelers moeten eens gaan beseffen dat voetbal een teamsport is. Nogmaals, ik ben blij met de punten, maar allerminst gelukkig met het vertoonde spel. We zullen aanstaande zaterdag in Hellevoetsluis tegen FC Vlotbrug uit een ander vaatje moeten tappen', aldus Ad Reijtenbagh. Nick Bakker en Zev Schol (twee keer) scoorden voor Hekelingen.

Hekelingen: Jordy Dijkshoorn; Zakaria Cheikh, Jessy Povinelli, Bob Adriaanse, Steven Lans; Robin Boere (46. Joey Wertz), Tim van Schol (70. Menno Jansen), Nick Koopal; Nick Bakker, Toivi Schol, Edinho Fortes Varela (60. Zev Schol).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant