Nominaties Sportgala Nissewaard bekend gemaakt | GrootNissewaard.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo grootnissewaard.nl
Op 11 december worden de winnaars bekend gemaakt.
Op 11 december worden de winnaars bekend gemaakt. (Foto: stock)

Nominaties Sportgala Nissewaard bekend gemaakt

  •   860 keer gelezen   Sport

De organisatie van het Sportgala Nissewaard heeft met de grootst mogelijke zorgvuldigheid de nominaties bekend gemaakt in de verschillende categorieën. De prijzen worden op maandag 11 december in Theater De Stoep in Spijkenisse uitgereikt.

In de komende weken, tot aan het Sportgala Nissewaard, zal de jury worden samengesteld, die uiteindelijk beslist wie de winnaars in de negen verschillende categorieën worden.

Terug van weggeweest
Het Sportgala Nissewaard is na zeven jaar van afwezigheid door een bliksemactie van Rush Events van Flip van Betuw en Fast Forward van Ardie den Hoed in de recordtijd van vier weken terug op de kalender gebracht. Met steun van de gemeente Nissewaard en Theater De Stoep. Inmiddels hebben ook de eerste bedrijven een bijdrage aan het slotfeest van de lokale sportwereld toegezegd. De stichting Puls Music levert de talentvolle artiesten voor de avond, terwijl koor Singing Beat in de lobby van Theater De Stoep bij binnenkomst van de gasten kerstliedjes zal zingen. Ardie den Hoed (ex-RTV Rijnmond) zal het Sportgala Nissewaard presenteren.

Kampioenenparade
Een extra element van het Sportgala Nissewaard is overigens de zogenaamde Kampioenenparade voor de jeugd. Sportwethouder Martijn Hamerslag nodigt alle kampioenen tot en met zestien jaar uit de gemeente Nissewaard uit om voor aanvang van het gala een speciale kampioensmedaille in ontvangst te komen nemen. Dit geldt voor zowel kampioenen in individuele als in teamsporten. Zo wordt in Theater De Stoep dus ook iedereen die niet in de lijst met genomineerden staat, tussen 19.30 en 20.00 uur als kampioen toch gehuldigd.

Gratis toegang
Alle Nissewaardse kampioenen, vergezeld van hun ouders of trainers, die voor de speciale medaille van wethouder Hamerslag in aanmerking willen komen, dienen overigens net als andere gasten vooraf via de website van Theater De Stoep https://theaterdestoep.nl/voorstelling/sportgala-nissewaard-2017 hun gratis toegangskaarten voor het Sportgala Nissewaard te bestellen.

Jury
In de week voorafgaande aan het Sportgala Nissewaard zal een nog samen te stellen jury bestaande uit onder andere sportjournalisten van ondermeer Algemeen Dagblad, De Botlek en Groot Nissewaard via stemming de winnaars in de diverse categorieën kiezen of voordragen.

Nominaties
Onderstaand volgt het overzicht van de genomineerden per prijs.

Aangepast sporter/vrijwilliger van het jaar
Lucas Koelemeijer (judo), Ingrit Snoek (Zuidland) en Donna Jansen (tennis)

Sportbestuurder van het jaar
Voordracht door jury

Sportman van het jaar
Joey van 't Verlaat (triatlon), Guillaume Pinas (kickboksen), Daan van Sintmaartensdijk (wielrennen)

High Five Award
Voordracht Gemeente Nissewaard

Talent van het jaar
Ansh Jakhari (schaken), Vijay Nanhoe (karate) en Kim van 't Verlaat (triatlon)

Oeuvre prijs
Voordracht door jury

Trainer van het Jaar
Peter Wubben (voetbal), John Stougje (voetbal) en Sjarinno Tweeling (basketbal)

Sportvrouw van het jaar
Larissa van Krevel (judo), Aleysha Smol (kickboksen) en Lesley Kerkhove (tennis)

Sportploeg van het jaar
Spijkenisse (voetbal) GHVV'13 (voetbal) en The Hurricanes (basketbal)

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768103&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Adverteren op tv? Mail ons!

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226285&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>