Afbeelding
Archieffoto: Peter de Jong

Waterpoloërs zijn Rotterdam de baas

Sport 935 keer gelezen

Spijkenisse – De mannen van De Kempvis zijn zaterdagavond winnaar geworden van het duel met Z&PC Rotterdam. Het werd 12-9 (6-8).

De punten werden pas in de laatste periode uit het vuur gesleept. Na een 4-2 voorsprong stond het bij rust 6-8, daarna werd het 3-2 voor De Kempvis en in de laatste periode was het 5-1 voor de ploeg uit Spijkenisse. 'Ik ben een coach die bijna een hartverzakking kreeg in het mooie duel. We hebben het op het puntje van onze tenen gehaald. Het was zwaar bevochten. We krijgen een serie met zware en belangrijke wedstrijden tot aan de winterstop. In de slotfase werd het toch nog naar ons toegetrokken en dat gebeurt dit jaar wel vaker. We starten vandaag ook met een mental coach die de mannen vooraf heeft toegesproken en dat lijkt zijn vruchten ook te hebben afgeworp
en', is de verklaring van Richard Oosthoek na de zege. De scores kwamen van Bas Havelaar (2), Peter Verschoor (4), Onno Kuller (4), Joost Dusseljee en Remco van der Werff. Zaterdag is OZC de tegenstander.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant