De dames van HVOS wisten zondag te winnen van Roda '71 met 26-13.
De dames van HVOS wisten zondag te winnen van Roda '71 met 26-13. Foto: Peter de Jong

Handbalsters HVOS winnen eenvoudig van Roda '71

Sport 449 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HVOS hebben zondagmorgen een prima resultaat kunnen boeken tegen Roda '71. De formatie van Silvio Hazel won het duel met ruime cijfers van de Rotterdamse tegenstander. Het werd in sporthal Olympia 26-13 (12-5).

'De start verliep nog niet helemaal goed. Toen ging het gelijk op. We kwamen niet heel erg goed uit de kleedkamer. Daarna werden de afspraken gewoon nagekomen en dan merk je direct dat het beter ging', is de eerste reactie van coach Silvio Hazel.

Snelle aanvallen
De snelheid die Hazel in zijn ploeg wil hebben brachten vervolgens de doorslag. 'Wij waren vooral van de snelle tegen aanval en dat liep overigens uitstekend. Op het laatst merk je wel dat we de teugels weer even loslaten. Dan weten de dames dat de buit binnen is', besloot Hazel na het duel. De ploeg staat nog altijd bovenaan en zondag werd er gescoord door Angela Busscher (7), Jolanda van der Sluis (4), Eline van der Meer (4), Willemijn Blom (3), Roos Adema (2), Claudia van Zwieten (2), Sara Sundermann (2), Janine Laurens en Nathalie Sponselee.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant