Hekelingen wist zaterdag het duel bij mede koploper Zwartewaal te winnen en te stijgen op de ranglijst.
Hekelingen wist zaterdag het duel bij mede koploper Zwartewaal te winnen en te stijgen op de ranglijst. Foto: Wil van Balen

Hekelingen weet te winnen bij medekoploper Zwartewaal

Sport 895 keer gelezen

Zwartewaal – Hekelingen heeft zaterdag uitstekende zaken gedaan in het uitduel bij Zwartewaal. De ploeg van Ad Reijtenbagh wist het team van Ron Klein met 0-2 (0-1) te verslaan.

Het was Edinho Fortes Varela die namens de ploeg uit Hekelingen de score wist te openen. Vervolgens werd de eindstand op het scorebord gebracht door een treffer van Diëgo Staas.

Niet meer gescoord
'We hebben ze laten zien waar ze horen te staan. We hebben voor rust verzuimd om de score verder op te voeren. Dan krijg je wel de kansen, maar moet je ze erin schoppen. We moeten vervolgens heel erg hard werken om de tweede treffer te scoren', verklaarde Ad Reijtenbagh na het duel.

Niets te vertellen
'Zwartewaal had in het duel met ons gewoon niets te vertellen. Vervolgens kreeg Toivi Schol een rode kaart die nergens om ging. Dat zei de tegenstander ook. Er was een overtreding op hem en die zou vervolgens gespuugd hebben, maar iedereen ontkende dat. Toch moest hij vertrekken. Dan krijg je het nog lastig in de laatste minuten als je met een man minder speelt', besloot Reijtenbagh. Hekelingen staat door de zege op de vijfde plaats met zes punten achterstand op koploper BZC/Zuiderpark. Zaterdag ligt de competitie stil.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant