Wessel Knol komt niet door de verdediging van Deltasport heen. De ploeg verloor van de Zeeuwen.
Wessel Knol komt niet door de verdediging van Deltasport heen. De ploeg verloor van de Zeeuwen. Foto: Peter de Jong

Handballers verliezen op eigen terrein van Deltasport

Sport 287 keer gelezen

Spijkenisse – De mannen van HVOS hebben zondag de eerste nederlaag van de competitie opgelopen. De ploeg van coach Misu Curescu verloor in sporthal Olympia met ruime cijfers van Deltasport, dat één van de titelkandidaten is, 22-32 (12-13).

Topschuttesr aan de kant van de Spijkenisser handballers waren Jeroen Weggen en Roy van Wijngaarden. Beide spelers van HVOS wisten het doel van de ploeg uit Zierikzee zes keer te vinden.

Van alles mis
Na afloop van het duel was coach Misu Curescu erg teleurgesteld in de prestatie van zijn mannen. 'Er ging gewoon teveel mis. Wat tot nu goed ging, ging vandaag niet. Ze hebben wel hun stinkende best gedaan. Iedere keer was Deltasport ons een stapje voor, dan loop je zeker na rust achter de feiten aan. Het was een slappe hap van onze kant en daar ben ik best wel boos en verdrietig om dat het zo is gelopen', zegt Curescu na afloop van de nederlaag. HVOS staat op dit moment in de middenmoot na drie duels in de Hoofdklasse. Zondag is Celeritas de tegenstander.

Spelers HVOS:
Daniël Schuijl (Richard Postma), Chris van der Velden (2), Jeroen Weggen (6), Morris Keehnen (1), Jos van der Velden (1), Jens van Ballegooijen; Armando van Mourik (1), Roy van Wijngaarden (6), Richard Sterrenberg (1), Wessel Knol (2), Virgil van Twigt en Mitchel Schuijl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant