Vindarine Leito (7)en Katja Milisav vormden tegen Activia een sterk blok.
Vindarine Leito (7)en Katja Milisav vormden tegen Activia een sterk blok. Archieffoto Peter de Jong.

Spivo sprokkelt punt tegen koploper SOMAS/Activia

Sport 228 keer gelezen

Spijkenisse- De volleybalsters van Spivo hebben met de 1-3 (17-25, 14-25, 13-25, 25-20) nederlaag een punt overgehouden aan het duel tegen de koploper in de tweede divisie D, SOMAS/Activia.

'Activia heeft een team dat op elke positie uitstekend is bezet', gaf coach Lennart Mijnans de kampioensaspiraties aan van Activia. 'Ik heb tegen de speelsters gezegd dat we in elke set bij "nul" beginnen en moeten blijven knokken en proberen te profiteren van de zwakke momenten bij de tegenstander. Daar zijn we halverwege de vierde set uitstekend in geslaagd, hebben het geslagen gaatje behouden. We hadden evenzo goed met 0-4 kunnen verliezen, maar de 1-3 nederlaag was er wel één met een positieve insteek. Samen met de steun van het sterk meelevende publiek was het een collectief verdiend puntje. We hebben in drie goede wedstrijden met zeven punten er alles uitgehaald. Alleen de wedstrijd tegen Olympia was een drama.'

Spivo: Anouk Mijnans (Maaike Mars), Katja Milisav, Vindarine Leito (lyllou de Koning), Daisy Stolk (Sabine van der Kuil), Lisa Verbeek (Romilda Jellema), Alicia Mijnans, Carmel Damen (libero).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Uit de krant