Te lief spelend GHVV '13 ziet plan in duigen vallen

Sport 275 keer gelezen

Heenvliet- GHVV '13 is er tegen FC Binnenmaas niet in geslaagd om de koppositie in de derde klasse D in te nemen. De debutant kreeg met een 0-5 (0-3) nederlaag een flinke domper te verwerken.

'We hebben terecht verloren, maar niet op de manier waarop ik had gehoopt', zag trainer John Stougje, die het moest stellen zonder zijn dragende krachten Jordie Breestraat en Robin de Ridder, zijn plannetje al na zes minuten spelen met een 0-2 achterstand in duigen vallen. 'Daarna kregen we wat meer grip op de wedstrijd, hoop je het tot aan de rust op 0-2 te houden zodat je in de tweede helft met de wind mee nog wat kunt forceren. Maar toen het vlak voor rust 0-3 werd, wist je dat het een moeilijke klus zou worden.' De Heenvlieters kwamen vervolgens ook niet lekker uit de kleedkamer, want na vijf minuten spelen stond de 0-5 eindstand al op het scorebord. 'Binnenmaas is gedegradeerd, heeft best een goede ploeg, maar we mogen ons in zulke wedstrijden best wat meer laten gelden. We weten nu waar we staan en dat is vooral zoveel mogelijk punten sprokkelen van de ploegen waarvan we deze moeten pakken.'