Afbeelding
Foto: Peter de Jong

Hockeysters redden het niet in topper met Barendrecht

di 17 okt 2017, 11:00 Sport

Spijkenisse – De dames van HV Spijkenisse hadden zondag niet een hele goede dag. In het rechtstreekse duel om de eerste plaats, zakte de ploeg van Jeroen Barto door het ijs en verloor de formatie uit Spijkenisse met 5-2 (0-5).

De treffers van HV Spijkenisse kwamen pas na rust, toen het wat beter ging dan voor de thee. Ze werden gescoord door Certaine Tielemans.

Off-day
Na afloop was coach Jeroen Barto erg teleurgesteld in wat zijn team had laten zien. 'Voor rust hebben we het vooral laten liggen. Vanaf de allereerste minuut waren we niet bij de les. Er werd slecht verdedigd. De afspraken werden niet nagekomen. Echt alles ging mis aan onze kant en dat vind ik een grote teleurstelling

Herstel
Na de thee ging het wat beter met de Spijkenissers. 'Na rust ging het wel wat beter. Wellicht was er ook wat berusting bij ons. De wedstrijd was bij 0-5 immers al gespeeld. We hebben toen wel laten zien dat we kunnen hockeyen. Er werd prima gewerkt door het team, dus dat is wel een lichtpuntje voor ons', eindigde de coach positief. Komende week ligt de competitie stil wegens de herfstvakantie. Wel speelt de ploeg dan drie duels in het kader van het bekertoernooi. De oefenmeester heeft dus twee weken om zijn ploeg weer op scherp te krijgen.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws ui Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant