Hekelingen verloor van kampioenskandidaat OVV uit Oostvoorne met 1-5.
Hekelingen verloor van kampioenskandidaat OVV uit Oostvoorne met 1-5. Foto: Peter de Jong

Hekelingen loopt schade op tegen nieuwkomer OVV

Sport 573 keer gelezen

Hekelingen – VV Hekelingen heeft zaterdag forse averij opgelopen in het duel met OVV. In een duel waarin men regelmatig mee kon, was het even niet bij de les en kampioenskandidaat OVV sloeg toe. Tevens raakte men in de slotfase twee man kwijt, nadat alle wissels waren verbruikt en men niet meer verder kon.

Het werd op sportpark 't Spui 1-5 (0-1) voor de gasten uit Oostvoorne, Echter de uitslag was geflatteerd en werd eigenlijk in de eerste tien minuten na rust beslist. Na de 0-1 uit een vrije trap van Breinburg, mocht Hekelingen gelijk maken vanaf elf meter, maar faalde Diëgo Staas. Na rust werd het binnen tien minuten eerst 1-1 dankzij Jessy Povinelly, maar direct erna waren Van Vugt en Bak beslissend voor OVV.

Uitvallers
Tien minuten voor tijd had Hekelingen drie keer gewisseld en binnen een halve minuut vielen zowel Jessy Povinelli als Bob Adriaans uit met hamstringblessures. Toen scoorden de gasten tegen negen man nog twee keer. 'Doodzonde is dit en je loopt enorme schade op, want ze zijn een aantal weken niet inzetbaar', aldus de coach.