De dames van HVOS doen het tot op heden uitstekend. Zondag won de ploeg van Indus'67. Foto: Peter de Jong

Handbalsters walsen na rust over Indus '67 heen

Sport 337 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HVOS doen het nog altijd prima in de eerste klasse. Zondag trad de ploeg van Silvio Hazel aan tegen Indus '67 en wist de ploeg uit Spijkenisse met ruime cijfers te winnen van de Rozenburgse dames. Het werd op sportpark 'de Brug', 24-13 (12-8) voor HVOS.

'Het was ondanks de verhalen die ik altijd hoor een moeilijk bespeelbare ploeg voor ons voor rust. Zeker als je het vergelijkt met de winst die we op Twist wisten te behalen, dat was niet verwacht. De afspraken in de verdediging liepen voor rust wat lastig', was de eerste reactie van Silvio Hazel na de winst.

Na rust afgemaakt
'Wij probeerden vervolgens het zicht van de keeper defensief weg te nemen, alleen lukte dat niet altijd. Kort na rust hebben we wel afstand kunnen nemen. We zijn echter geen moment in de problemen geweest, al had er veel meer ingezeten als we voor rust meer hadden gescoord. We staan nog steeds bovenaan en moeten dat in de laatste wedstrijden niet meer weggeven', was de mening van de coach. Voor HVOS scoorden Jolanda van der Sluis (9), Eline van der Meer (5), Willemijn Blom (2), Roos Adema (2), Sarah Sundermann, Claudia van Zwieten en Nathalie Sponselee (allen één keer). Zondag is de laatste wedstrijd in de veldcompetitie voor HVOS. De ploeg treft dan Ventura uit Schiedam. De zaalcompetitie voor de dames start pas op 29 oktober.