De mannen van HV Spijkenisse vergaten zich te belonen in het duel met Krimpen.
De mannen van HV Spijkenisse vergaten zich te belonen in het duel met Krimpen. Foto: Peter de Jong

Hockeyers belonen zichzelf te weinig tegen Krimpen

Sport 516 keer gelezen

Spijkenisse – De heren van HV Spijkenisse wachten nog altijd op de eerste overwinning van de competitie in de derde klasse. Zondag kwam de ploeg op sportpark Groenewoud in actie tegen Krimpen en de ploeg die nog zonder coach acteert verloor het duel met 0-2 (0-0).

'We hebben de laatste week anders getraind en dat is echt wel even wennen hoor. De één pakt dit natuurlijk sneller op dan de ander, maar je ziet wel dat we er allemaal even moeite mee hebben', is de eerste reactie van aanvoerder Mitchell Veelo na de nederlaag tegen Krimpen.

Nieuwe coach
'Een verandering in een systeem wordt natuurlijk door iedereen anders opgepakt. Echter we vergeten onszelf ook nog te belonen. We laten ook zien dat we hard willen werken. Het komt er nog niet uit. Het is nog niet genoeg en hadden gehoopt op wat meer punten', meent Veelo tot besluit. Overigens heeft de ploeg van de in de hockeywereld goed bekend staande coach Albert Monpellier training gehad. Deze week wordt besloten of er met deze samenwerking wordt doorgegaan.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant