De dames van HV Spijkenisse slaagde er zondag op sportpark Groenewoud niet in om te winnen van HC Voorne.
De dames van HV Spijkenisse slaagde er zondag op sportpark Groenewoud niet in om te winnen van HC Voorne. Foto: Peter de Jong

Hockeysters Spijkenisse hebben een valse start

Sport 553 keer gelezen

Spijkenisse – De hockeysters van HV Spijkenisse hebben zondag een valse start gehad van de competitie in de derde klasse. Uitgerekend in één van de belangrijkste wedstrijden van het jaar, tegen regiogenoot HC Voorne werd er met 1-2 (0-1) verloren door de ploeg van Jeroen Barto.

Namens de ploeg uit Hellevoetsluis werd de score geopend door Jamie Hoogerwaard en werd verdubbeld door Noëlle Janssen. Toch wisten de Spijkenisser hockeysters iets terug te doen dankzij een treffer van Michelle Driessen.

Niet klaar
'Achteraf blijkt dat we nog niet klaar waren voor de ouverture van de competitie. We hebben slap gespeeld, er werd te makkelijk over gedacht en ook individueel werden niet de juiste keuzes gemaakt door ons. Een complete off-day aan het begin van de competitie', meent coach Jeroen Barto.

Promotie
Vorig seizoen was de doelstelling de top vier, dit jaar wil men dolgraag promoveren. 'We hebben promotie als doelstelling gezet. Dan zouden we door de invoering van een nieuwe klasse dit jaar bij de beste drie ploegen eindigen. De eerste twee gaan automatisch door en de derde speelt om promotie een toernooi. Dan is deze start niet zo best in de doelstelling. Ik vond HC Voorne uitstekend spelen en die zullen denk ik ook om de prijzen gaan meedoen', besluit Barto.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant