Jeroen van der Horst kwam zaterdag met SCO'63 tegen derdeklasser Rozenburg tot een gelijkspel, 2-2.
Jeroen van der Horst kwam zaterdag met SCO'63 tegen derdeklasser Rozenburg tot een gelijkspel, 2-2. Foto: Peter de Jong

SCO'63 uitgeschakeld na gelijkspel met Rozenburg

Sport 528 keer gelezen

Spijkenisse – SCO '63 is klaar met het toernooi om de districtsbeker. Zaterdag volgt nog de laatste poulewedstrijd met Stellendam, maar na de nederlaag van vorige week en het 2-2 (2-0) gelijkspel van zaterdag tegen Rozenburg, is de ploeg uit Spijkenisse kansloos.

Voor rust ging het overigens erg snel. Al na twintig minuten stond de formatie van Peter Hoek op voorsprong. Het was Hami Demiturkoglu met de openingstreffer namens de thuisploeg en vervolgens was het Tom Klaassen die SCO'63 naar een 2-0 voorsprong schoot.

Verrast
'Ik denk dat wij Rozenburg wel hebben kunnen verrassen. We stonden heel snel op voorsprong. We hadden wel te maken met een heel drassig kunstgrasveld, dat zal ook hebben meegespeeld. Na rust hebben we hen toch nog naast ons laten komen. Toen ging het allemaal wat minder. We zijn klaar met de beker', verklaarde Peter Hoek na het duel. Vorige week verloor men van MVV'27 en Rozenburg liet zich toen verrassen door Stellendam.

Klaar voor start
Na volgende week start men bij Spartaan '20 met de competitie. 'We zijn daar denk ik wel klaar voor. Het zal er toch om gaan spannen hoe die gaat verlopen. Wij zijn versterkt maar ook de overige ploegen zijn er niet slechter op geworden, dus ik ben erg benieuwd', kijkt Hoek vooruit.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant