De damesvan HVOS wisten hun eerste duel te winnen in de competitie van DIOS.
De damesvan HVOS wisten hun eerste duel te winnen in de competitie van DIOS. Foto: Peter de Jong

Handbalsters starten uitstekend met zege op DIOS

Sport 460 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HVOS zijn zondag de competitie gestart met een zege tegen DIOS. De ploeg van de nieuwe coach Silvio Hazel won in eigen huis met 17-15 (7-5) van de ploeg uit Zoetermeer.

'We zijn nog niet zo lang bezig, ongeveer twee weken. Als je dan start met een zege dan is dat mooi. De ploeg is overigens nog niet helemaal compleet, daar heb je mee te maken door vakanties en dat is helemaal nog niet erg', meende Silvio Hazel na afloop.

Zaalseizoen
De komende weken is het vooral het leren kennen van de groep en in principe neemt de oefenmeester tijd tot aan het zaalseizoen. 'Ik richt me vooral op het zaalseizoen, dat doen heel veel ploegen. Op het veld wil ik het team en zij mij leren kennen. We zullen in de komende periode langzaam gaan werken aan een team dat de vaste basis moet gaan vormen in het later zaalseizoen. Dat kan pas als iedereen terug is', vervolgt Hazel.

Bijzonder duel
Voor de coach van de Spijkenisser handbalsters is volgende week direct een bijzonder duel tegen Atomium '61. 'Het is echt mijn club, ik speel daar nog op redelijk hoog niveau in het eerste en het ligt naast mijn huis. Het wordt een dubbel gevoel, ik wil echt dat de dames daar winnen', besluit Hazel. De oefenmeester vindt wie er scoren niet belangrijk, het gaat hem om het totaal wat er wordt gescoord.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant