Afbeelding

GHVV'13 met ruime cijfers onderuit bij OVV

Sport 344 keer gelezen

Oostvoorne – GHVV'13 heeft zaterdag geen beste beurt gemaakt in het oefenduel met OVV. De ploeg uit Oostvoorne speelt komend seizoen een klasse lager, maar dat komt doordat OVV het zondagvoetbal vaarwel zegde en nu op zaterdag verder gaat. Het afgelopen seizoen was men eersteklasser.

Het werd aan de Zwartelaan in Oostvoorne 4-0 voor de thuisploeg. Bij rust leidde die ook al met 1-0. 'Er gebeurde niet echt veel bijzonders in dit duel, omdat we niet compleet waren', reageert een geïrriteerde trainer John Stougje.

De reden voor de irritatie lag in het feit dat de ploeg niet compleet was tegen OVV. Men vond andere dingen belangrijker. 'Ik irriteer me eraan dat mensen soms festivals als Mysteryland of de Formule 1 in België belangrijker vindt. Twee man van het tweede bleven nog, die daar ook speelde en ik had wat A-jeugd. Na rust hadden we zes basisspelers erin staan. Daar baal ik van', verklaart Stougje zijn irritatie. Zaterdag start het bekertoernooi voor GHVV'13, tegenstander in Heenvliet is Flakkee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant