Afbeelding

Spijkenisse treft veel beloftenteams komend seizoen

Sport 234 keer gelezen

Spijkenisse – VV Spijkenisse krijgt komend seizoen een lastige klus in de derde divisie. De ploeg van Peter Wubben treft maar liefst vijf beloften elftallen in de competitie. Dit meld de voetbalwebsite tweededivisie.org.

Volgens de website heeft de KNVB gekozen voor deze oplossing omdat er minder zaterdagploegen waren dan zondagploegen. Eerder was het plan om een vijftal zondagploegen toe te voegen aan de derde divisie. Doordat er geen belangstelling was bij de zondagploegen koos de voetbalbond voor de nieuwe oplossing met de tweede elftallen van betaald voetbalorganisaties.

Beloften
De elftallen die nu toe worden gevoegd zijn Jong Almere City FC, Jong FC Groningen, Jong FC Twente, Jong Vitesse en Jong FC Volendam. Naast de tweede elftallen van de betaalde clubs zal de derde divisie op zaterdag bestaan uit ACV, ASWH, Capelle, DOVO, DVS'33 Ermelo, Harkemase Boys, Odin'59, ONS Sneek, Quick Boys, Scheveningen, Spakenburg, Spijkenisse en VVOG. Volgende week hoopt de KNVB het competitieschema rond te hebben voor de derde divisie, waar Spijkenisse komend seizoen voor het eerst actief zal zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant