Afbeelding
Foto: sc botlek

SC Botlek wacht zware klus tegen inzakkend SVS

Sport 263 keer gelezen

Capelle aan den IJssel- SC Botlek heeft zichzelf in een moeilijke uitgangspositie gemanoeuvreerd door met 3-0 (1-0) te verliezen van SVS.

'Het zal een moeilijke opgave worden, maar het is ook geen onoverkomelijke hindernis', wees de scheidende trainer Richard Koutstaal op het gelijkwaardige spel en de dito kansen die het kreeg tegen SVS. 'We stonden al na 35 seconden met 1-0 achter en dat was een mentale dreun. We liepen daardoor eigenlijk tegen een achterstand aan te hollen. Door een keepersfout kwamen we met 2-0 achter en toen we op jacht waren naar de aansluiter liepen we tegen een klutsbal aan. We waren zeker niet minder, kregen ook kansen, maar Jordy de Winter had halverwege de eerste helft een strafschop mee moeten hebben. De return zal een hele zware kluif worden, gaan de hele week toewerken naar SVS, maar ik zie mogelijkheden.'

SC Botlek: Kevin Rijsdijk; Kenny Lopes Cruz (56. Marvin Kremers), Dave Leurs, Mike Hoendersloot, Patrick Klaris; Jamal Abdalla (75. Ritchie Maria), Quincy de Lobel, Jordy de Winter, John Ackon; Mike Kortsmit, Shurnel Jean Francois.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant