De hockeyers van HV Spijkenisse delfden ondanks de gelijkmaker van Maarten Bol het onderspit tegen Scoop Delft.
De hockeyers van HV Spijkenisse delfden ondanks de gelijkmaker van Maarten Bol het onderspit tegen Scoop Delft. Foto: Peter de Jong

HV Spijkenisse verkeert na dure nederlaag in zwaar weer

Sport 459 keer gelezen

Spijkenisse- De hockeyers van HV Spijkenisse hebben in een rechtstreeks degradatieconfrontatie op het sportpark Groenewoud met 1-3 (0-1) verloren van Scoop Delft. De Spijkenissers blijven in een zinderend spannende derde klasse D hangen op de gedeelde voorlaatste plaats.

'We hebben driekwart van de wedstrijd gedomineerd, maar vooral in de eerste helft liepen we als postbodes te hockeyen, brachten de bal teveel op in plaats de bal in een hoog tempo van man naar man te spelen', verklaarde coach Erik Beekman. 'Dat liep in de tweede helft een stuk beter en na de snelle gelijkmaker van Maarten Bol wilden we meteen doorpakken. We kregen ook wat mogelijkheden, maar door eenzelfde fout als bij de eerste goal liepen we met de 1-2 en 1-3 wederom achter de feiten aan. Daarbij komt dat het ook niet mee zat. Zo lieten de scheidsrechters duidelijk natrappen onbestraft. We hebben het met deze jonge ploeg zelf ook niet slim gespeeld. Maar goed, we hebben nog vier finales te gaan en heb er toch wel vertrouwen in. Deze ploeg kan zo maar de goede kant op kantelen.' Zondag wacht de zware uitbeurt tegen Krimpen.

HV Spijkenisse: Rick Langstraat; Vincent Buik, Nino Bellaard, Mitchel Veloo, Marco Molendijk; Hugo Geurts, Fabian Bellaard, Alain Noels; Boris de Puij, Matthijs Schoon, Marco van der Jacht. Mike Maters, Maarten Bol en Luc van der Heijden kwamen ook in actie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant