SC Botlek heeft na rust moeite met 's-Gravendeel

Sport 206 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek heeft zaterdag grote moeite gehad met 's-Gravendeel. De ploeg van Richard Koutstaal heeft de tweede periodetitel binnen en gaat volgende week starten met de nacompetitie. In de laatste reguliere wedstrijd werd het 4-3 (3-0).

Na een kwartier was het Quincy de Lobel en tien minuten later was het Shurnel René Francois die de score verdubbelde en John Ackon bepaalde de ruststand op 3-0. Na de thee was het de ploeg uit de Hoekse Waard die twee keer scoorde. A-junior Rich Maria zorgde voor 4-2. Niet vele later werd het 4-3.

Na rust blessures
'Na rust is het minder gegaan. We hadden wat last van blessures en dus speel je met wat andere jongens. Ik moet zeggen dat we heel de wedstrijd gecontroleerd hebben', meent Richard Koutstaal. Volgende week start de nacompetitie. 'We spelen tegen NSVV, de degradant uit de tweede klasse. We beginnen thuis en daarna gaan we uit', kijkt de oefenmeester vooruit naar de nacompetitie.