Afbeelding
Foto: Teun Kweekel

Zuidland rest nog één overlevingskans

Sport 219 keer gelezen

Zuidland- Zuidland rest na de 0-0 op eigen bodem tegen SHO nog één kans om rechtstreekse degradatie naar de tweede klasse te voorkomen en dat is aanstaande zaterdag in Leerdam winnen van LRC om een beslissingswedstrijd tegen Almkerk af te dwingen, met als inzet een plaats in de p/d-competitie.

'Maar dan hebben we het nog niet in eigen hand', wees trainer Adri van Tiggelen op Almkerk, dat op eigen terrein aan één punt genoeg heeft om zich te plaatsen voor de p/d-competitie. Oranje Wit heeft nog alle belangen zelf te winnen om zich te plaatsen voor de promotiecompetitie. Maar laten we eerst zelf maar eens winnen.' Zuidland was in de gelijk opgaande wedstrijd nog het dichtst bij een overwinning, maar volgens velen werd een glaszuiver doelpunt van Nichy Fortes afgekeurd en ging Cediq Walizada een minuut voor tijd alleen voor de keeper voor eigen roem in plaats van de bal breed te leggen. 'Vooraf hoop je nog op drie punten, maar het zat er gewoon niet in. Maar goed, het is nog altijd spannend. Nu maar hopen dat ik zaterdag kan beschikken over een iets bredere groep.'

Zuidland: Kevin de Kok; Romeo Rommy (80. Rick de Vet), Jelle de Graaf, Ricardo Rapmund, Robin van Buuren; Bob Kuit, Niels Molendijk (80. Rick de Wit), Leon van der Steen; Ferry van der Spuy (60. Alex Semedo), Cediq Walizada, Nichy Fortes.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant