Afbeelding
Foto: Peter de Jong

Basketbalsters Hurricanes blijven koploper na zege

Sport 375 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van The Hurricanes hebben het zaterdagavond prima gedaan. In Sporthal Den Oert won het team van River Trotters met 53-39. De winst werd vooral in het eerste deel van de wedstrijd gepakt. Bij rust stond het 35-17.

Vooral in de eerste periode werd de basis voor de ruime zege gelegd voor The Hurricanes. Er werd met 22-8 gewonnen. Vervolgens werd het hierna 13-9. Na rust kwamen de gasten wat meer uit de schulp gekropen en ging het ook bij hen draaien. De derde periode werd het 9-9 en vervolgens 9-13 aan het slot.

Goede start
'We hebben een heel goed begin gehad in de eerste periode. Zij hebben twee goede schutters en dan na rust kantelt het een beetje. We liepen achter de feiten aan. Gelukkig hadden we de zekerheid van de eerste periode, waardoor we ruim op voorsprong stonden. We waren compleet, dus hebben het in de uitslag goed gedaan', meent Anita Smeins na afloop. De ploeg is komend weekend vrij en staat op dit moment op de eerste plaats. Cora Kruithof schoot zaterdag 24 keer raak.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant