Danny Poldervaart wist met twee treffers voor GHVV'13 zaterdag Rockanje van zich af te schudden.
Danny Poldervaart wist met twee treffers voor GHVV'13 zaterdag Rockanje van zich af te schudden. Foto: Peter de Jong

Ruime voorsprong GHVV'13 na zege op Rockanje

Sport 492 keer gelezen

Geervliet – GHVV'13 heeft zaterdag aan de Toldijk goede zaken gedaan in het duel met naaste belager Rockanje. De ploeg van John Stougje won met 2-1 (1-0). Hierdoor is de voorsprong op Rockanje, dat zakt naar de derde plaats, maar wel een duel minder speelde dan GHVV'13 en Hekelingen, nu negen punten geworden.

GHVV'13 opende sterk en kwam na elf minuten op voorsprong via Danny Poldervaart. Vervolgens kwam er meer druk van Rockanje. Twaalf minuten na rust maakte Jurjen Schrage er 1-1 van, maar binnen drie minuten zette Danny Poldervaart de 2-1 neer, en gaf GHVV'13 de winst niet meer uit handen.

Fel begin
'We begonnen na rust erg fel en daarvoor complimenteerde ik de jongens. Wij wisten dat Rockanje achterin niet zo sterk was. Na rust gingen zij direct één op één spelen. Wij vergaten toen even te voetballen. Na de 1-1, konden we gelukkig snel weer de voorsprong pakken, die vervolgens niet in gevaar is geweest', meende Stougje achteraf.

Kampioenschap
Ondanks de ruime voorsprong denkt Stougje nog niet aan de titel. 'We bekijken onze situatie gewoon van week tot week. We hebben nu een goede stap in de richting gezet, maar we krijgen nog een aantal lastige tegenstanders', besluit Stougje die zaterdag tegen laagvlieger Transvalia speelt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant