Afbeelding
Foto: Stockfoto

Spijkenisse doet slechte zaken bij Smitshoek

Sport 140 keer gelezen

Barendrecht – VV Spijkenisse heeft zaterdag een slechte beurt gemaakt in het duel met Smitshoek. De ploeg van Peter Wubben, die na de winterstop maar matig presteert, verloor bij de Barendrechters met 1-0 (0-0). De enige treffer kwam notabene van een speler die voorheen bij de ploeg van Wubben actief was: Gillimar Leona.

Spijkenisse begon overigens wel prima aan het duel. In het eerste half uur had de ploeg het overwicht in het veld en kreeg het wat kansjes. Die werden echter niet goed benut. Daarna zakte de ploeg uit Nissewaard in en kon Smitshoek met de zege aan de haal gaan.

Futloos
'In de eerste helft hadden we best wel wat mogelijkheden. Daarna merkte je toch dat het wat ongeïnspireerd was en futloos van onze kant. Dan volgt er van hun kant een kwartier voor tijd een goal die ook nog eens van afstand erin gaat. Je weet in de strijd bovenin moet je het gat met de koplopers zien te dichten, maar dat hebben we vandaag verzuimd. Je moet je eigen kansen erin schieten', meent Peter Wubben na het duel. De ploeg staat na de nederlaag nog altijd vierde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant