De vrouwen van Spivo deelden een tik uit aan het fysiek spelende Volley Meerkerk. Foto Peter de Jong.

Volleybalsters Spivo vaster op tweede plaats derde divisie A

Sport 410 keer gelezen

Spijkenisse- De volleybalsters van Spivo hebben zich door een 3-1 (25-15, 25-23, 21-25, 25-21) overwinning tegen Volley Meerkerk 2 en de 1-3 nederlaag van ODI tegen Tilburg vaster gepind op de tweede plaats van de derde divisie A.

'We hebben ten opzichte van koploper HLB slechte zaken gedaan, maar ik ben blij dat de afstand met achtervolger ODI groter is geworden', wierp coach Lennart Mijnans een blik op de ranglijst. 'Ik weet ook niet of ik blij moet zijn met de 4 punten of het verlies van de derde set', overheerste bij de Spijkenisser coach het dubbele gevoel.'We begonnen met een 0-6 achterstand slecht aan de wedstrijd, maar waren vervolgens heer en meester en wonnen de set met 25-15. We waren ook beter in de tweede set, maar de scheidsrechter begon een rol in de wedstrijd te spelen door niet adequaat op treden tegen het gekwek en vechtvolleybal van de speelsters van Meerkerk. We dachten bij 2-0 een eindoverwinning van 4-0, maar mochten blij zijn dat het geen 2-1 en ook nog 2-2 zou worden. Meerkerk mocht immers van alles', baalde Lennart Mijnans. Alicia Mijnans was de grote vrouw door Spivo door de vierde set heen te slaan.

Spivo (vrouwen): Maaike Mars, Katja Milisav, Vindarine Leito (Anouk Mijnans), Daisy Stolk, Jellema (Lisa Verbeek), Alicia Mijnans, Carmel Damen (libero).