HVOS moest zondag het onderspit delven tegen SOS Kwieksport, 15-21. Fotografie: Peter de Jong
HVOS moest zondag het onderspit delven tegen SOS Kwieksport, 15-21. Fotografie: Peter de Jong

Handballers delven na rust het onderspit door ziekte

Sport 206 keer gelezen

Spijkenisse – De handballers van HVOS die dit seizoen al geplaagd werden door een blessuregolf en daardoor in de hoofdklasse op de voorlaatste plaats staan, startten het nieuwe jaar niet goed. De ploeg van Rafaël Loch kreeg deze week nog eens te maken met een aantal griep gevallen. Zondag moest men in Sporthal Olympia wel weer aan de bak. Men verloor van SOS Kwieksport met 15-21 (8-9).

'Gelukkig waren de mannen die deze week niet konden trainen wel spelen, anders hadden we een nog groter probleem. Fysiek konden we het echter na rust niet meer aan Na rust hebben we het laten liggen en konden zij uitlopen naar een vijf punten voorsprong. De vermoeidheid sloeg toe en dan is het op', meent coach Loch na afloop.

Toekomst
De oefenmeester wil benadrukken dat het niet zo is dat de mannen niet willen. 'De wil is er echt wel, ze trainen er hard voor. Daarnaast komt het er in de duels niet goed uit. De mannen die langdurig afwezig zijn, zie ik echt niet meer terugkeren dit seizoen. Daarnaast is het de vraag of ze hun oude niveau kunnen halen. Wellicht moeten we dan een stapje lager gaan spelen, maar dat is niet aan mij', meent Loch, die over zijn toekomst nog niets kon zeggen. Harmen van de Wetering was zondag topschutter met zes treffers. Zondag speelt men bij Quintus 3 dat tweede staat.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant