Afbeelding

Drie tegen drie Streetball Masters

Sport 336 keer gelezen

Drie tegen drie basketball is wereldwijd een opkomende vorm van basketball. Er wordt gespeeld op één basket, waardoor het spel veel dynamischer wordt en de spelers intensiever aan bod komen dan bij het traditionele vijf tegen vijf basketball.

Basketbalvereniging The Hurricanes organiseert samen met de Nederlandse Basketball Bond deze nieuwe, onder jongeren populaire, manier van basketbal spelen. In acht leeftijdsklassen gaan jeugd- en seniorenteams met elkaar het gevecht om de prijzen aan in deze snel aan populariteit winnende tak van het basketball, waarin Nederland mondiaal een heel vooraanstaande positie inneemt.

Wethouder Martijn Hamerslag opende vanmorgen de laatste voorronde in een reeks van zeven. De winnaars nemen morgen deel aan de landelijke finale in de Maaspoort in Den Bosch.

Binnenkort organiseert The Hurricanes, dat dit jaar het 50-jarig jubileum viert een echte drie tegen drie training, die gegeven wordt door Ronald van der Geest, Nederlands basketball drie tegen drie bondscoach. Hou hiervoor de website www.thehurricanes.nl in de gaten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant