Afbeelding

Volleyballers Spivo ten onder in topper tegen AVVA

Sport 128 keer gelezen

Spijkenisse- De volleyballers van Spivo hebben de topper in de Promotieklasse A tegen AVVA met 1-3 (19-25, 25-22, 18-25, 21-25) verloren. Het team van coach Jan Lemson bezet in de zinderende afdeling de vierde plaats op 4 punten van de koploper.

'AVVA heeft een geolied team dat verdedigend goed stond', verklaarde speler Michiel Ruigrok de nederlaag van zijn team. 'Bij ons vielen de nodige gaten in de verdediging, maakten teveel fouten waardoor zij verdiend hebben gewonnen. AVVA was gebrand, begon gespannen aan de wedstrijd. Wij konden hen laten bibberen, maar zij hebben zich in het verloop van de wedstrijd onder de druk uit gespeeld. Wij hebben de tweede set op karakter gewonnen.' De wedstrijd krijgt overigens ook nog een papieren staartje. 'Er kwam een speler van AVVA in actie, die niet stond vermeld op het wedstrijdformulier. Dat hebben wij aangekaart. Nu maar kijken of de Bond actie zal ondernemen.'

Spivo: Marco de Wit, Steven Woerkom, Fuan de Bruijn, Robert Nijssen, Ben Wols, Rutger Pesch, Folkert van Staalduinen, Michael Herrewijn, Michiel Ruigrok.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant