OHVV onderuit bij VFC in slotduel voor winterstop

Sport 137 keer gelezen

Vlaardingen – OHVV heeft zondag de eerste helft van de competitie afgesloten met een nederlaag bij VFC. De Vlaardingers, die slechts twee punten meer hadden voorafgaand aan het duel, wonnen de wedstrijd met 1-0, een stand die bij rust al was bereikt.

'Het is weer een duel dat we met slechts één doelpunt verschil verliezen, maar je staat wel met lege handen. Voor rust waren we echter slecht. We werden afgebluft op snelheid en felheid in de duels, dat heb ik ze in de rust ook duidelijk kunnen maken', meent Andrade.

Brutaler
Na rust ging het wel beter met OHVV. 'We waren in de tweede helft een stuk brutaler. We gaven ook weinig kansen weg. Daarnaast creëerden wij ook te weinig kansen om aanspraak op de overwinning te kunnen maken. Het is goed dat we even wat rust gaan krijgen', meent Andrade die zich op 21 januari alweer kan revancheren, dan is VFC opnieuw de tegenstander.