De dames van HVOS kwamen zondag in sporthal Olympia tot een zege tegen Vires et Celeritas. Fotografie: Peter de Jong

Handbalsters HVOS winnen met ruime cijfers

Sport 291 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HVOS hebben zondag een mooie overwinning weten te behalen op Vires et Celeritas uit Gouda. De eersteklasser uit Spijkenisse won het duel met 28-18. Bij rust was er ook al een voorsprong voor de ploeg van José Narvaez van 14-11.

'We hadden wel verwacht dat we met grote cijfers zouden winnen. We startten het duel enorm goed en wisten direct op een 7-1 voorsprong te komen. Vervolgens hadden zij ook een aantal snelle aanvallen. Zij kwamen daardoor voor rust nog even terug in de wedstrijd tot 9-8. Vervolgens weten wij het dan verder uit te bouwen', meende Narvaez na afloop.

Na rust erover
'We hebben in de rust onze verdediging kunnen aanpassen. De tweede helft konden we er dan ook makkelijk overheen. We hadden het toen ook veel beter onder controle', aldus José Narvaez. Bij de ploeg uit Spijkenisse was Angela Buscher met zes treffers de topschutter. Jolande van der Sluis en Eline van der Meer volgden met vijf treffers. Zondag speelt HVOS tegen Hercules.