John Ackon wist zaterdag te scoren in het door SC Botlek gewonnen duel met GOZ. Fotografie: Peter de Jong

SC Botlek heeft geen moeite met hekkensluiter GOZ

Sport 166 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek heeft zaterdag weinig moeite gehad met tegenstander GOZ uit Mijnsheerenland. De formatie van Richard Koutstaal wist op het eigen terrein korte metten te maken met de ploeg uit de Hoekse Waard. Het werd 4-0. Bij rust stond de helft van de productie op het scorebord.

Na een half uur was het Jordy de Winter die de score opende voor de ploeg uit Nissewaard. Kort voor rust werd De Winter gevloerd en mocht Quincy de Lobel vanaf elf meter binnentrappen. Direct na de rust was het opnieuw raak voor SC Botlek toen John Ackon de 0-3 binnen tikte. Na ruim twintig minuten bepaalde Jordy de Winter de eindstand op 0-4.

Best lastig
In vergelijking met andere ploegen had SC Botlek het bij vlagen lastig. 'Zij zullen echt een stuk hoger gaan eindigen als WFB. Ze hebben geen verkeerde ploeg. Wij hadden dit keer het geluk dat we snel op 3-0 kwamen. Het was een leuke pot die voor rust ook kansen voor hen had. Na rust domineerden wij', laat Richard Koutstaal weten. Zaterdag is het slotduel voor de winterstop tegen 's-Gravendeel.