Hekelingen had zaterdag op sportpark 't Spui geen enkele moeite met SCO'63 (6-1). Fotografie: Peter de Jong
Hekelingen had zaterdag op sportpark 't Spui geen enkele moeite met SCO'63 (6-1). Fotografie: Peter de Jong

Hekelingen heeft geen enkele moeite in stadsderby SCO'63

Sport 170 keer gelezen

Hekelingen – Hekelingen heeft uitstekende zaken gedaan in de competitie stand. De ploeg van Ad Reijtenbagh walste met 6-1 over plaatsgenoot SCO'63 heen. Bij rust stond het 3-0 voor Hekelingen, dat aantrad tegen een deels gehavend SCO'63, dat werd geplaagd door blessures en personen die de contributie niet hadden voldaan.

Het was Joey Wertz die de score opende, en Edinho Fortis die de score verdubbelde. Een tweede treffer van Joey Wertz bracht de ruststand op het scorebord. Na de thee begon SCO'63 goed en Seban Yildrikm deed iets terug. Direct erna was het Dinho Fortes met de 4-1. De twee laatste treffers kwamen van Toivi Schol.

Niet gemakkelijk
De uitslag doet wellicht anders vermoeden, maar het ging bij vlagen goed voor Hekelingen. 'Als team speelden wij een mindere wedstrijd. We waren erg slordig. Het ging niet altijd gemakkelijk, maar we waren de bovenliggende partij. Na rust begonnen we te slap en krijgen dan een tegentreffer', meent Ad Reijtenbagh. 'We hadden naast de afwezigen in de warming up Brian Roodbol die uitviel en daarna in het duel ook nog twee man, helaas was dat teveel', meent assistent coach Richard Pattiapon die Peter Hoek wegens werk verving. Zaterdag speelt Hekelingen bij koploper GHVV. SCO'63 treft hekkensluiter Simonshaven. Sco'63 staat negende, Hekelingen nu op de vierde plaats.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant