Afbeelding

Dames Spivo zijn in eigen huis VVS'92 de baas

Sport 224 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van Spivo hebben zaterdagmiddag een mooie overwinning behaald op de VVS'92. De volle winst werd in sporthal Den Oert behaald door de ploeg van Lennart Mijnans, het werd 4-0.

De eerste set ging nipt naar Spivo die met 25-22 zegevierde. Vervolgens ging het een stuk eenvoudiger toen de tweede en de derde set, beiden met 25-14 naar de ploeg uit Spijkenisse gingen. De laatste set werd door Spivo met 25-17 gewonnen.

Vooraf had trainer Lennart Mijnans niet gedacht dat het zo gemakkelijk ging. 'Achteraf is het een gemakkelijke overwinning. Zij stonden toch op een laatste plaats en wij op de tweede plek. Onze libero deed het geweldig. De ploegen boven ons en onder ons hebben het dit weekend laten liggen. We staan nu tweede op een punt. Volgende week moeten we tegen de nummer drie, Voltena 2 en dan tegen koploper Van Daal. Dan zouden we dus kunnen zien waar we staan', is de visie van trainer Lennart Mijnans. De heren van Spivo kwamen niet tegen Spirit in actie, het duel is naar 16 februari 2017 verplaatst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant