Zuidland laat het afweten in derby bij SHO

Sport 156 keer gelezen

Oud Beijerland – Na het gelijke spel van vorige week tegen Nieuw Lekkerland heeft Zuidland het zaterdag in de woonplaats van trainer Adri van Tiggelen tegen SHO laten afweten. De ploeg uit de eerste klasse verloor het duel met de Hoekse Waarders met 4-0. Bij rust stond het 1-0 voor SHO.

'We hebben vandaag gewoon niet goed gespeeld. Het was van twee kanten overigens niet erg hoogstaand. Bij een 0-0 stand, krijgen we echt kansen die er in moeten. Die benutten we niet. Zij kwamen binnen twintig minuten op voorsprong en weten ons doel wel te vinden', meende Adri van Tiggelen achteraf.

Derde treffer bij wissel
'Vervolgens wordt het 2-0 en dan wil je wat forceren. Ik wilde twee man naar de kant halen en wissels toepassen. Voor ik dat kon doen lag de derde erin en toen was de wedstrijd gespeeld. Ik moet ook zeggen dat het verdiend is. Winst volgende week tegen LRC is cruciaal', besluit de oefenmeester. De ploeg uit Leerdam heeft slechts een punt meer dan Zuidland dat voorlaatste staat.