Volleybalsters Spivo plaatsen zich voor kwartfinale R-beker

Sport 127 keer gelezen

Rotterdam- De volleybalsters van Spivo hebben zich met een 0-4 overwinning tegen Volley Zuid geplaatst voor de kwartfinale van de regiobeker.

Spivo maakte na enkele slopende competitiewedstrijden korte metten met de koploper in de promotieklasse. Het bekertoernooi gaat verder op 25 februari. Terwijl Spivo slechts één wedstrijd verloor in de 3e divisie, won Volley Zuid al haar wedstrijden in de promotieklasse. Ruim op tijd arriveerde Spivo in Rotterdam-Zuid en de meiden waren gebrand om te laten zien dat ze de goede resultaten uit de competitie wilden projecteren op het bekertoernooi. De equipe van coach Lennart Mijnans keek in de eerste set tegen een 9-4 achterstand aan, waarop de coach de meiden tijdens een time-out wakker schudde. De set werd uiteindelijk gemakkelijk met 19-25 gewonnen. De start van de tweede set was ook niet overtuigend, maar Spivo vatte de thuisploeg nu op 7-7 al in de kraag. Het werd 17-25. De beer was nu los, want het vlaggenschip van Spijkenisse liep in de derde en laatste set met 15-25 over de Rotterdamsen heen.